Direct contact? Bel: 06 - 380 502 98

Home > Diego Dalla Palma

Diego Dalla Palma

DIEGO DALLA PALMA PROFESSIONAL

Diego Dalla Palma professional is de nieuwste lijn van het Italiaanse skincare-merk RVB, dat in Nederland geïmporteerd wordt door Esthé-Care Cosmetiek. De gedachtegang achter de lijn is ‘From well-being to beauty’: gerichte verzorging en gepatenteerde actieve ingrediënten starten bij welzijn en leiden naar een langdurige schoonheid. 

Italiaanse traditie in schoonheid plus wetenschappelijke kennis: de ontmoeting tussen Diego dalla Palma professional en RVB verandert het idee van esthetiek. Een hyperactieve, ultra-effectieve manier met een grensverleggende kijk op schoonheid leidt tot de creatie van nieuwe professionele producten volgens de Diego dalla Palma-aanpak d.w.z. zoals altijd revolutionair.

Het bedrijf blijft zich continu ontwikkelen dankzij producten en technologieën die in eigen laboratoria worden samengesteld. Diego dalla Palma professional ontwikkelde RVB SKINLAB, specifiek voor de schoonheidsspecialist met kritische en zelfbewuste klanten. Het bestaat uit dermo cosmetica met pure en geconcentreerde actieve ingrediënten, een exclusief door RVB SKINLAB geregistreerd merk. 51 + 3 Hyalu Complex™ is de kern van alle behandelingen met een multi- actieve bio-revitaliserende werking.

RVB LAB is een professionele make-up lijn met sterke pigmenten. Het was Diego dalla Palma zelf die het merk Diego dalla Palma oprichtte in Milaan aan het einde van de jaren 70. Met de ongebruikelijke beeldvorming, tijdloze elegantie en professionele inhoud staat het merk symbool voor Italiaanse en Internationale beautyprofessionals. Texturen van de nieuwste generatie, kwaliteit, hoge toepasbaarheid, long lasting en gemak zijn de meest effectieve oplossingen voor professionele make-up voor gezicht, ogen, lippen en handen.

RVB SKINLAB – face-body-sun

RVB LAB – professionele make-up

RESPONSIBLE CARE
Cosmetica met respect voor de omgeving.

Diego dalla Palma heeft zich aangesloten bij het Responsible Care Programma van bedrijven die betrokken zijn bij duurzame ontwikkeling. Pure Cosmetica zonder overbodige elementen zoals parabenen, paraffine, minerale oliën, ethyleen glycol, ftalaten, triclosan of andere ingrediënten die de huid belasten of irriteren.

Productieproces
Al onze producten worden geproduceerd in Italië met UNI en ISO 9001 gecertificeerde productieprocessen met gebruik van zonne-energie en water recycling proces.

Verpakking
De verpakking garandeert een topkwaliteit met FSC gecertificeerd papier.
(Forest Stewardiship Council®).

Werkzaamheid en veiligheid
Onze producten zijn strikt dermatologisch getest onder toezicht van externe laboratoria die met de belangrijkste Italiaanse universiteiten samenwerken voor hun maximale veiligheid en werkzaamheid te waarborgen.

We hebben het veiligheidsprofiel van elk van hun individuele componenten zorgvuldig geëvalueerd en onze producten kunnen ook worden gebruikt na laser behandelingen en cosmetische chirurgie.
Onze veiligheidstesten worden geëvalueerd op menselijke vrijwilligers.
Wij testen niet op dieren*.