Direct contact? Bel: 06 - 380 502 98

Home > Pedicure & manicure

Pedicure

In onze salon zorgen we  ervoor dat u weer mooie en verzorgde voeten krijgt en verhelpen wij de voetklachten , zoals bijvoorbeeld likdoorns, nagelproblemen zoals mycosenagels (schimmelnagels, kalknagels) en pijnlijk eelt.

Sylvia's pedicure behandeling bestaat uit:

 • Nagels knippen en verzorgen, De nagels worden op een professionele wijze geknipt en gefreesd zodat uw kousen of panty's niet door 'haakjes' beschadigen.
 • Eelt verwijderen, Het eelt wordt voorzichtig met een mesje en frees verwijderd.
 • LIkdoorns, kloven en ingegroeide nagels behandelen, Met uiterste precisie worden likdoorns en kloven verwijderd en ingroeiende teennagels behandeld.
 • Voeten reinigen, Doormiddel van een hete compress worden de laatste eeltresten en het freesafval verwijderd.
 • Voeten incrémen, Tot slot worden uw voeten heerlijk met een créme ingemasseerd.

Hygienisch werken

Zowel voor en tijdens als na de pedicure behandeling hechten wij veel waarde aan hygiene. Na elke behandeling worden alle gebruikte instumenten dan ook heel goed gereinigd. Verder werken wij altijd met de benodigde beschermings producten zoals o.a schort , mondkapje en handschoenen.

De pedicurebehandeling is er al vanaf € 27,50

(Tevens is het mogelijk om de nagels te laten lakken na de pedicure behandeling. Wilt u uw nagels lakken na de pedicurebehandeling?  Dan krijgt u maar voor liefst € 10,00 extra mooi gelakte nagels, en een flesje nagellak gratis mee naar huis.)

Maak een afspraak voor een pedicure behandeling

 

Manicure

Door invloeden van buitenaf kunnen uw handen droog zijn en uw nagels in een minder goede conditie. De ideale verzorging voor uw handen en natuurlijk uw nagels is een manicure behandeling . Na de manicure behandeling zijn uw handen en nagels weer in goede conditie.

Sylvia's manicure behandeling bestaat uit:

 • Het reinigen/ desinfecteren van de handen en nagels
 • In model vijlen van de nagels
 • Nagelriemen terug duwen
 • Massage van de handen met een scrub
 • Schoonmaken van handen met een warme kompresdoek
 • Verzorgen van de nagelriemen met nagelriemolie
 • Lakken van de nagels

De manicure behandeling is vanaf € 27,50

In de salon beschikken wij aan een mooi assortiment van nagellakken van Diego Dalla Palma.

Maak een afspraak voor een manicure behandeling

 

Paraffine pakking

Ruwe paraffine is een natuurlijkbestanddeel van ruwe olie en bestaat uit pure koolwaterstofverbinding. De paraffine die gebruikt wordt in de salon is verrijkt met etherische oliën zoals bijvoorbeeld lavendel.

Bij een paraffine pakking worden uw handen ondergedompeld in een badje met paraffine, waarna er een plastic zakje en een warmte handschoen om de handen heen gedaan wordt. De paraffine zorgt ervoor dat de poriën openen. Het verzacht de opperhuid, stimuleert de doorbloeding, versterkt, verbetert het onderhuidse weefsel en verzacht de nagelriemen. Na ongeveer tien minuten wordt alles verwijderd en voelen uw handen weer heerljk zacht aan.

De Paraffinepakking is € 22,50

Wilt u uw handen verwennen met een paraffine pakking? Maak een afspraak